Stefos karamperis

«Ο κόσμος θα ψηφίσει Δήμαρχο & όχι ΑΝΤΙ-Δήμαρχο»…

…& για να μην μπερδευτείτε το σλόγκαν δια στόματος Στεφ. Καραμπέρη, έχει την έννοια του, κατά πως λέμε & στην αθλητική ορολογία: «Είναι ΑΝΤΙ-Παναθηναϊκός, ΑΝΤΙ-Ολυμπιακός, ΑΝΤΙ-ΑΕΚ κλπ…εξ αυτού & το ΑΝΤΙ-Δήμαρχος.

Αυτό ακριβώς λοιπόν εννοεί στο σλόγκαν-είδηση που μας έδωσε σήμερα ο Στέφανος Καραμπέρης & θα αποτελέσει ένα από τα ηχηρά επιχειρήματα της νέας πολιτικής ομάδας στην οποία συμμετέχει & ευελπιστεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα δημοτικά πολιτικά δρώμενα.

Η υπό σύσταση νέα ομάδα, η οποία θα αποτελείται από νέους σχετικά ανθρώπους(ηλικιακά), αλλά με εμπειρία στα «Κοινά»,   κάνει λόγο για μια άλλη εναλλακτική «αχρωμάτιστη» πολιτική πρόταση που θα δείχνει στους πολίτες να επιλέγουν τον πολιτικό ταγό τους(Δήμαρχο), με αίσθημα ευθύνης & γνώμονα τις δυνατότητες που διαθέτει κάποιος & όχι τις αδυναμίες του αντιπάλου του & με αίσθημα εκδίκησης προς αυτόν(ΑΝΤΙ-Δήμαρχο).

Σύμφωνα με τον Στέφανο, ο πυρήνας της νέας ομάδας κρούσης έχει συσταθεί & ήδη βρίσκεται σε «κουβέντα» με την τοπική κοινωνία, απ’ άκρη σ’ άκρη στο Δήμο Πύλης, προβάλλοντας τις απόψεις & τις θέσεις της επί παντός επιστητού, περί των δημοτικών.

Αυτά προς το παρόν…Περισσότερα θα δείξει το μέλλον!!! Είτε ισχύσουν τα όσα προβλέπονται με το νέο εκλογικό νόμο, είτε όχι…

Τελικά επιβεβαιωνόμαστε, όταν πριν από λίγο καιρό λέγαμε, ότι: «Ποτέ δεν είναι ΝΩΡΙΣ».

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…