AET 4

Σημαντική νίκη η οποία συνοδεύτηκε και από δυνατή εμφάνιση για την Ερασιτεχνική του Α Ο Τρίκαλα η οποία αγωνίζεται μέσω της ΑΕΤ στην Α ΕΠΣΤ, στην Μπαλκούρα επί της Δήμητρας με σκορ 3-0.

Έπειτα από ένα παιχνίδι με ρυθμό, όπου κυριάρχησε ο νεανικός ενθουσιασμός, η ταχύτητα και η δύναμη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ βάζοντας τους σε θέση «οδηγού», αν και έμειναν με δέκα παίκτες, λόγο αποβολής του Κογιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάποιο γκολ στις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν.

Στο 8΄ο Τσαρούχας δέχθηκε την μπάλα από κάθετη του Γκάτη, το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Γκουλιώνης. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΤ άνοιξε το σκορ.

Ο Τσαρούχας με φάουλ έστειλε την μπάλα σε ιδανική θέση και ο Αλεξίου πιο ψηλά απ΄ όλους με καρφωτή κεφαλιά το 0-1.
Στο 20΄ο Τσαρούχας έκανε το γέμισμα ο Αλεξίου και πάλι «πήρε» την κεφαλιά έδιωξε ο Γκουλιώνης. Στο 30΄ ο Τεντολούρης εκτέλεσε το μακρινό φάουλ η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από τα δοκάρια της Δήμητρας.

Στο 35΄πρώτη καλή ευκαιρία για την Δήμητρα, ο Τσιγαρίδας από την δεξιά πλευρά έβγαλε στην σέντρα ο Καλαμαράς δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Στο 38΄ο Καρακώστας από κοντά έκανε το σουτ ο Μήτσιος έσωσε την εστία από σίγουρο γκολ.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Δήμητρα μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 48΄ο Τσαρούχας έπιασε το σουτ άουτ. Στο 50΄ο Τσιγαρίδας από πλάγια θέση έκανε το σουτ ο Τεντολούρης έπεσε σωτήρια στην πορεία της μπάλας, βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 58΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ. Ο Τσαρούχας έπαιξε το ένα δύο με τον Κογιάννη, αυτός έσπρωξε την μπάλα μπροστά, ο Γκουλιώνης βγήκε από την εστία για να προλάβει την μπάλα δεν έδιωξε σωστά και ο Κογιάννης με πλασέ σε κενή εστία το 0-2, δεχόμενος όμως μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους συμπαίκτες του για αρκετή ώρα με δέκα.

Στο 78΄ο Τσιγαρίδας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό για την ομάδα του.

Στο 80΄οι παίκτες του Π. Γκένα κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο. Ο Τσαρούχας το εκτέλεσε στέλνοντας παράλληλα την μπάλα στο δεξί άκρο της εστίας του Γκουλιώνη για το 0-3.

Στο 87΄ο Καμπέρης από κοντά χλιαρό σουτ μάζεψε εύκολα ο Μήτσιος.

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκαν καθώς συγκρούστηκαν στα κεφάλια οι Αλεξίου Ε. του ΑΟΤ και Ανδρέου της Δήμητρας. Ο πρώτος έδεσε το κεφάλι του αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ο δεύτερος πήγε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς χρειάστηκε ράμματα.

Δήμητρα/Απόλλων( Γκαραγκάνης-Γιαγιάκος): Γκουλιώνης, Γαντζούλας (46΄Τσιγαρίδας Κ), Τσιρογιάννης, Καμπέρι, Ανδρέου ( 77΄Γεωργούλας), Καλαμαράς, Γριζανίτης, Τσιγαρίδας, Καρακώστας (46΄Κακάβας),Τσιαντούλας,Πλακιάς (59΄Στεργίου).

ΑΕΤ/ Ερασιτεχνική ΑΟΤ( Π.Γκένας): Μήτσιος, Πούλιος, Ζάρρας, Μπέγκο, Τεντολούρης, Δρόσος, Κογιάννης, Γκάτης (90΄Τζάρντο), Τσαρουχάς (83΄Νίκας), Αλεξίου (80΄Ζωγράφος), Τζιάννης (85΄Τσιαφίτσας).

AET 2 AET 3 AET 5 AET 7 AET 8 AET 9 AET 10 AET

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …