Arxiki

Μία απρόσμενη ήττα σοκ! δέχθηκε σήμερα στην έδρα του Παλαιομονάστηρο από την Τζιούρτζια με 3 – 1, πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά, που το ήθελαν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, σκορπώντας την απογοήτευση στο φίλαθλο κοινό του, πληρώνοντας τα λάθη του & την επιθετική του ατυχία!

Τα «λιοντάρια» αν & στο πρώτο ημίχρονο, ύστερα από ένα 10λεπτο αναγνωριστικού παιχνιδιού, είχαν την κατοχή & την πρωτοβουλία των κινήσεων, στοιχεία που τους άνοιξαν κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ, έχοντας μάλιστα & δύο δοκάρια στο 7′ με τον Μπλέτσα & στο 41′, με τον Κωσταρέλο, τα πράγματα στο 2ο ημίχρονο, πήγαν εντελώς στραβά για αυτούς.

Στο ξεκίνημα λοιπόν του 2ου ημιχρόνου & μόλις στο 48′, ο Σιούτας με κοντινό πλασιέ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας, ενώ δυο λεπτά αργότερα & στο 49′, ο Ράπας με χτύπημα έμεσου, που προέκυψε & από λάθος της άμυνας, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, βάζοντας με την πλάτη στον τοίχο τους γηπεδούχους.

Το 0-2 άγχωσε τους παίχτες του Παλ/ήρου, γεγονός που τους οδήγησε στην με ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξη του παιχνιδιού του & στην ατυχή δυστοκία της επίθεσής του, δημιουργώντας παράλληλα αρκετά κενά στην άμυνά τους, στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν στο σκορ.

Αντιθέτως το 0-2 έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με καθαρό μυαλό ήλεγχαν το παιχνίδι & με τους γρήγορους Ράπα & Σιούτα, δημιουργούσαν συχνά προβλήματα στους αντιπάλους τους, έως που στο 68′ εκμεταλλευόμενοι έναν γρήγορο αιφνιδιασμό, πέτυχαν & τρίτο τέρμα με τον Ράπα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89′, με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σωτ. Κωσταρέλου & να γραφτεί το τελικό: 3 – 1.

Το ματς έκλεισε με επεισόδια μικρής έκτασης στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παρόμοια σύρραξη σημειώθηκε & στο 1ο ημίχρονο, που με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων & στις δύο περιπτώσεις, αποσοβήθηκαν τα χειρότερα. Αρκετές ήταν & οι κίτρινες που έδειξε ο ρεφ Ζήσης.

Προπονητές 

Παλαιομονάστηρο: Παπαδόπουλος 

Τζιύρτζια: Αναστασίου

Διαιτητής: Ζήσης

Βοηθοί:Μουστάκας/Καλογριάς

*Με τις κυανέρυθρες εμφανίσεις το Παλαιομονάστηρο, τις πρασινο-μαύρες η Τζιούρτζια.

 

IMG_1663

IMG_1664

IMG_1669

IMG_1671

IMG_1672

IMG_1677

IMG_1685

IMG_1686

IMG_1696

IMG_1709

IMG_1720

IMG_1731

IMG_1740

IMG_1759

IMG_1764

IMG_1771

IMG_1787

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…