protasi-gamou

Αυτά συμβαίνουν, όταν θες να εντυπωσιάσεις τη μέλλουσα σύζυγο και τελικά βάζεις όλο το στάδιο να ψάχνει το μονόπετρο

Όταν ο 29χρονος, Άντριου Φοξ, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, σκόπευε να το κάνει με όλες τις τιμές. Δεν ήθελε απλώς να της δώσει γονατιστός δαχτυλίδι. Ήθελε να το κάνει και ενώπιον (πολύ) κόσμου. Ενώπιον… κερκίδας για την ακρίβεια, αφού ο νεαρός γονάτισε μπροστά σε 35.000 θεατές, στο Στάδιο των Yankees και με τις κάμερες να γράφουν.

Μόνο που την ώρα που γονάτισε, το δαχτυλίδι του έπεσε. Και, όπως ήταν λογικό, ακολούθησε πανικός. Κι από τη μέλλουσα μνηστή και από τον κόσμο που έμεινε με την όρεξη. Για τα επόμενα λεπτά το στάδιο μετατράπηκε σε αρένα: οι μισοί γιουχάιζαν τον ατζαμή γαμπρό, οι άλλοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν το πολύτιμο κόσμημα, που στόχο είχε να τον ενώσει με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Για πέντε βασανιστικά λεπτά, τόσο ο Φοξ όσο και θεατές που κάθονταν σε κοντινές θέσεις έψαχναν κάτω από καθίσματα, φωτίζοντας με τα κινητά τους τα σκοτεινά σημεία, στα οποία θα μπορούσε να είχε σφηνωθεί το δαχτυλίδι. Μάταια, με τον νεαρό να βάζει τα κλάματα για την ατυχία. Τότε, η Heather, – η μέλλουσα σύζυγος – ψάχνοντας κι αυτή, όπως και οι υπόλοιποι, παρατήρησε κάτι να γυαλίζει στο ρεβέρ του παντελονιού της. Το μονόπετρο είχε «σκαλώσει» – ευτυχώς – εκεί.

Εννοείται ότι 35.000 (35.161 για την ακρίβεια) χειροκρότησαν – με ανακούφιση- και (το βασικότερο), η νύφη είπε «ναι». Αυτά, προς γνώση και συμμόρφωση όσων αγαπούν τις ανατρεπτικές προτάσεις γάμου.

m.lifo.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…