aot arxiki

Σημαντική νίκη για τους Εφήβους του Α Ο Τρίκαλα, στο γήπεδο της Ράξας, επί της Τζούρτζιας για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας

Οι παίκτες αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, κατάφεραν με αυτή την νίκη να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια αποκτώντας συνεχώς εμπειρίες αγωνιζόμενοι σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μισάωρο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά έγινε ματς κυρίως στον χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι στο 30΄ είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Τσάτσιος εκτέλεσε το φάουλ ο Γούλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τσιλιμίγκα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37΄ο Κερασοβίτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Τζούρτζιας και με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 43΄ο Σαπουνάς εκτέλεσε το φάουλ ο Τσιλιμίγκας δύσκολα έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με την κεφαλιά του Γούλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στο 58΄η Τζούρτζια είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, ο Μουστάκας το κόρνερ ο Ζαγκογιάννης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αναγνώστου. Στο 77΄ο Παπακωνσταντίνου το σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Και στο 83΄ ο Σαπουνάς από κοντινή θέση έκανε τα σουτ η μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Αρδάνι/Εφηβική ΑΟΤ (Φιλοκώστας): Αναγνώστου, Τσόγιας, Μπαρέκας (55΄Γέτσι), Τσάτσιος, Σταμάτης, Ντόβας, Γούλας (80΄Κούτσιας), Βαϊόπουλος, Κερασοβίτης (75΄Μπούκας), Ντίκας (77΄Ντάσκας),Σαπουνάς.

Τζούρτζια: Τσιλιμίγκας, Kοrcari, Αργυρόπουλος, Τατσιόπουλος, Μπόζιακας, Μουστάκας, Ζαγκογιάννης, Ντίνος, Γκουργκούλιας (60΄Μακρής), Παπακωνσταντίνου, Παπαγιάννης (46΄Κομποδιέτας).

aot 1

aot 2 ok

aot 3 aot 4 aot 5 aot 6 aot 7 aot 8 aot 9

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…