Kalagranas Vasilis

Σε μετεγγραφικό «παροξυσμό» ο Α.Ο. Πηγής, με τρεις νέες προσθήκες στο ρόστερ της & σε όλο το μήκος της συνθετικής του λειτουργίας, κάτι το οποίο υποδηλώνει & το πάθος της Διοίκησης για μια καλή πορεία από τον Σεπτέμβρη στην μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά & ότι η άνοδος στην Α’ δεν ήταν ένα απλό καπρίτσιο για τους Πηγιώτες.

termaΈτσι έχουμε & λέμε: Χρήστος Παπαδόπουλος, 2ο χρονών, θα αγωνίζεται κάτω από τα γκολ ποστ των blue yellow. Απόκτημα από την Κ19 του ΑΟΤ.

 

 

 

 

 

 

Kalagranas VasilisΒασίλης Καλογράνας: Ο 24χρονος πρώην παίχτης του Πρίνους, που πέρυσι διήνυσε με εξαιρετική πορεία στην Α’1, με 32 γκολ στο ενεργητικό του, θα ενισχύσει την επίθεση της Πηγής. (Φωτό: Στη μέση ο Καλογράνας. Αριστερά ο πρόεδρος Νικ. Λαζαρίνας & δεξιά ο γενικός αρχηγός Νικ. Κερασιώτης).

 

 

 

Και τέλος άλλη μια σημαντική μονάδα έρχεται να ολοκληρώσει, το μέχρι στιγμής, μετεγγραφικό παζάρι της Πηγής… ο 27χρονος Δημήτρης Δραγανίδης, που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανθρακικού & έρχεται τώρα να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Πηγής, καθώς μπορεί & ανταπεξέρχεται άριστα στις θέσεις του αμυντικού στόπερ & του λίμπερο.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…