DSCN9799

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Τρίτη 18/4 στις 8:00, σε γνωστό καφέ της Πύλης η συνάντηση των βετεράνων αθλητών του Γ.Σ. Πύλης, μέσα σε κλίμα ευφορίας & ανάμεικτων συναισθημάτων. Αρκετοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν, αρκετοί όμως & αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλαν όμως τους χαιρετισμούς τους  με την υπόσχεση στην επόμενη συνάντηση να είναι όλοι παρόντες.

Αρχικά ο κ. Βασίλης Πανάγος έκανε μία εκτενή ιστορική αναφορά, από ιδρύσεως του Συλλόγου για την δράση & τις επιτυχίες που είχαν οι αθλητές του Γ.Σ. & μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο, χωρίς καν τις βασικές αθλητικές εγκαταστάσεις, που εννοείται ότι θα έπρεπε να διαθέτει ένας Δήμος για την εκγύμναση των αθλητών.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφικό υλικό από όλη την αθλητική διαδρομή & τις επιτυχίες των αθλητών του Γ.Σ. Πύλης. Με το πέρας της βιντεοπροβολής ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ελέχθη ότι μια τέτοια συνάντηση θα πρέπει να καθιερωθεί & να πραγματοποιείται κάθε δύο ή τρία χρόνια, ακόμα & σε εξωτερικό χώρο, ενσωματώνοντας παράλληλα & αθλητικές εκδηλώσεις.

Τέλος, συμπαιρένετο με θλίψη από την ομήγυρη, η καταστολή της δράσης του Γυμναστικού Συλλόγου σήμερα, λόγω ανύπαρκτης αθλητικής υποδομής στο Δήμο Πύλης, που είναι απαραίτητη, ώστε κάθε αθλητικός σύλλογος να μπορεί να δράσει στοιχειωδώς.

Ένας Σύλλογος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει στους κόλπους του το σύνολο της αθλητιώσσας νεολαίας του Δήμου. Μια νεολαία που σήμερα δεν διαθέτει το δικό της «σπίτι» για να φιλοξενηθεί & αντί για της αθλητικής διασκέδασης, αναλώνεται σε άλλες «σύγχρονες» μορφές  αυτής, σπαταλώντας άσκοπα & χωρίς ουσία το χρόνο της.

Όσοι πάλι από τους νέους μας αποφασίζουν να είναι κοντά στον αθλητισμό, είναι αναγκασμένοι, ακόμη & οι απλοί πολίτες, να ζητάνε «άσυλο» σε όμορους Δήμους, όπως το Μουζάκι & τα Τρίκαλα, ξοδεύοντας άσκοπα & χρόνο & χρήμα με τις ατέρμονες μετακινήσεις.

 

DSCN9800 DSCN9801 DSCN9802 DSCN9803 DSCN9804 DSCN9805 DSCN9807 DSCN9808

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τον «Λάζαρο» τραγούδησε η εγγονή Σήλια, στον παππού Ηλία…

Όλη η πόλη πλημμύρισε νεαρά κοριτσάκια με τα στολισμένα καλαθάκια τους, που τηρώντας το έθ…