ArxikiPylis Orama (11)

Θεόδ Π. Χήρας: «Εσείς είστε η δύναμή μου!!!»

Σε κλίμα ενότητας και γενικού ενθουσιασμού, ο συνδυασμός «Πύλης Όραμα», πραγματοποίησε χθες βράδυ στις 9:00 στους Γόμφους και στην ταβέρνα το «Παλιό Βαρέλι», την κοπή της πρώτης του βασιλόπιτας, παρουσία του επικεφαλής αυτού κ. Θεόδ. Π. Χήρα, των μελών που απαρτίζουν την  δημοτική του ομάδα, αλλά και μελών που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές του Μαϊου του ’19 και φίλων αυτού.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Απ. Μουτογεώργος, συνεπικουρούμενος του π. Ιακώβου, με το φλουρί αυτής να αντιστοιχεί σε ένα συμβολικό δώρο, μια ξύλινη κατασκευή ροδιού, με τυχερό της βραδιάς τον δημ. σύμβουλο κ. Ν. Μπουρλιό.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Θεόδωρος Π. Χήρας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του για «Καλή και πάνω απ’όλα με υγεία», αναφέρθηκε στα έως τώρα πεπραγμένα της δημοτικής του ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι υπερήφανος και ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, με το έργο που παράγεται από τα έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς ασκείται μία σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, την οποία κανείς δεν μπορεί να στηλιτεύσει για κάτι το μεμπτό, αξιοζήλευτη σε όλο το Νομό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν τον ίδιο και γενικά τον Συνδυασμό του, να διεξαγάγει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα.

Το υπόλοιπο της εκδήλωσης κύλησε με παράθεση δείπνου, από πλευράς του κ. Χήρα, σε όλους τους παρεβρισκόμενους, ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς όλων στον ρόλο και τους σκοπούς του Συνδυασμού, που καλείται να διαδραματίσει στα πολιτικά δρώμενα του Δ. Πύλης, από ιδρύσεώς του και στο εξής.

Pylis Orama (1)

Pylis Orama (2)

Pylis Orama (3)

Pylis Orama (6)

Pylis Orama (7)

Pylis Orama (8)

Pylis Orama (9)

Pylis Orama (12)

Pylis Orama (13)

Pylis Orama (14)

Pylis Orama (15)

Pylis Orama (16)

Pylis Orama (17)

Pylis Orama (18)

Pylis Orama (19)

Pylis Orama (20)

Pylis Orama (21)

Pylis Orama (22)

Pylis Orama (23)

Pylis Orama (24)

Pylis Orama (25)

Pylis Orama (26)

Pylis Orama (27)

Pylis Orama (28)

Pylis Orama (29)

Pylis Orama (30)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…