sineteristiki

Σε δέσμευση ποσού 752.343,19 € από τα Ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, προέβη η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ΣΥΝ. Π.Ε., πριν λίγες μέρες, λόγω παλαιότερου δανείου για το Χιονοδρομικό Κέντρου Περτουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, στις 2:00μμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων, του δημοτικού Καταστήματος Πύλης, με τρία βασικά θέματα:

  1. Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς Δήμου Πύλης και Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας ΣΥΝ. Π.Ε. αναφορικά με το δάνειο του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
  2. Αποδοχή πίστωσης για οικονομική ενίσχυση πληγέντων κατοίκων Τ.Κ. Παραποτάμου από τις έντονες βροχοπτώσεις της 8ης – 10ης Σεπτεμβρίου 2016.
  3. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Πύλης, οικ. έτους 2016.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα επειδή:

Όσον αφορά στο πρώτο θέμα, όπως προαναφέρθη, η Τράπεζα προχώρησε σε δέσμευση ποσού 752.343,19 € από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, τα οποία πρέπει άμεσα να αποδεσμευτούν για την ομαλή λειτουργία του, ενώ όσον αφορά στο δεύτερο θέμα θα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Παραποτάμου και όσον αφορά στο τρίτο θέμα για να συμπεριληφθούν τα σχετικά ποσά  για την τακτοποίηση των παραπάνω δύο θεμάτων στον προϋπολογισμό του Δήμου και λόγω της επικείμενης λήξης του οικονομικού έτους.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…