anayros
Πτώμα γυναίκας εντόπισαν προχθές (Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου), στις 9 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου, υπάλληλοι του Δήμου Βόλου. Το πτώμα βρέθηκε συγκεκριμένα, μπροστά από το κατάστημα ‘’ΙΣΑΛΟΣ’’ και ανασύρθηκε από τους υπαλλήλους στην ακτή, ενώ άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου.
Όργανα της Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο όπου και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γυναίκα 58 ετών, πολωνικής καταγωγής, κατοίκου εν ζωή Βόλου, η σορός της οποίας έφερε κανονικά ρουχισμό και αναγνωρίστηκε από συνοίκους της.
Από το Λιμεναρχείο διενεργείται προανάκριση ενώ η σορός φυλάσσεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.
Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Βόλο σε σπίτι φίλης της αλλοδαπής και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του Βόλου με προβλήματα αλκοολισμού ενώ φέρεται να έπασχε από Αλτσχάιμερ
Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αυτές τις μέρες δε λειτουργεί και η σορός της 58χρονης παραμένει στο Νοσοκομείο, ενώ αν η Πρεσβεία ζητήσει να προχωρήσουν οι διαδικασίες, η σορός της μπορεί να σταλεί σε ιατροδικαστή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…