mouseio pialeias

Για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιαλείας «Οι φίλοι του Μουσείου» & με το σύνθημα: «ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ», μας ξαφνιάζει ευχάριστα με μια ακόμη πρωτοποριακή του κίνηση…

…Τον εμβολιασμό δέντρων από «άγρια» σε ήμερα».

Το όλο εγχείρημα θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή 12/3 & ώρα 10:00πμ,  με το ραντεβού να δίνεται στον «Κόλιακα» & στην Εκκλησία του χωριού.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο η κίνηση αυτή του εμβολιασμού, είναι η 4η συνεχόμενη. Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιστεί περισσότερα από 300 δένδρα στην Αλπίνα, Σταυρό, Μισιακιά ράχη, εκ των οποίων τα 200 «έπιασαν» και τα 20 ήδη καρποφόρησαν.

Έτσι λοιπόν ο Πολιτιστικός Σύλλογος καλεί τους συγχωριανούς-εθελοντές να συμμετάσχουν & φέτος στην όμορφη αυτή κίνηση, θυμίζοντας σε όλους πως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους βενζινοπρίονο ή χειροπρίονο, ή ψαλίδα ή τσεκουράκι & οι «εμβολιαστές» κερί καθαρό, μαχαίρι, σφήνα, ταινία για δέσιμο & εμβόλια αχλαδιάς μηλιάς & κυδωνιάς(όλες τις ποικιλίες).

Η τοποθεσία η οποία επιλέχτηκε για φέτος να γίνει εμβολιασμός είναι η: «Ψίχα Πλάι-Κόλιακας».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλ.: 6977 148 828.

 

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…