paok podosfairo

Τον Ατρόμητο Αθηνών υποδέχεται στην Τούμπα ο Δικέφαλος, για την 20ή αγωνιστική της Super League…

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ιγκόρ Τούντορ, καθώς δεν υπολογίζει για απόψε τους Γλύκο, Λέοβατς, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ, Χαρίση, Τζαβέλλα… Στην αποτολή συμπερέλαβε τους: Βελλίδη, Μελίσσα, Κόστα, Μαλεζά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κοροβέση, Κίτσιου, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Σάμπο, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μακ.

Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κίτσιου – Κόστα – Βίτορ – Κοροβέση, Τζιόλη – Τσίμιροτ αμυντικά χαφ, στη μεσαία γραμμή Ροντρίγκες – Πέλκα – Μυστακίδη και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακ.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στη Λεωφόρο για το κύπελλο (0-0) και σημειώνουμε πως η βαθμολογική του θέση (14η) δεν αντικατοπτρίζει το ποδόσφαιρο που παίζει! Ο ΠΑΟΚ οφείλει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος για να μην έχουμε παρατράγουδα και απώλειες εκτός προγράμματος, καθώς από εδώ και πέρα δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για πέταμα βαθμών στα σκουπίδια!

Ο Δικέφαλος θα εμφανιστεί απόψε με την επετειακή φανέλα των 90 χρόνων, μια φανέλα που κατά σύμπτωση φορέθηκε πριν από 50 χρόνια, σαν σήμερα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ολυμπιακό (3-2) στην κατάμεστη Τούμπα…

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Δέλλας πήρε στην αποστολή τους:  Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Μπρίτο, Μπίτολο, Κούρο, Κιβρακίδη, Κοντοέ, Κειτά, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Παπαδόπουλο, Γροντή, Ναπολεόνι, Μπάλλα, Λημνιό, Λε Ταλέκ, Ουμπιντες, Στόιτσεφ, Μπαστακό, Θεολόγου.

Διαιτητής ορίστηκε ο Παππάς με βοηθούςον τον Κούλα Χασάν και Μπαλτά Χρήστο, ενώ 4ος ορίστηκε ο Τζήλος

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η Καλαμπάκα μίλησε…Λευτέρης Αβραμόπουλος…

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Καλαμπάκα μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο υπο…