deh

Η ΔΕΗ ανακοινώνει τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Τομέα Αρχείων της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης (ΔΑΝΠΟ) που εδρεύει στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, 10432 Αθήνα, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Υποστήριξη έργων του Τομέα Αρχείων/Ιστορικό Αρχείο» συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους.

Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ με κατεύθυνση στην Ιστορία ή ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολών της

ημεδαπής ή αλλοδαπής.

β) Τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Ιταλικής ή της Γερμανικής γλώσσας.

γ) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: 1) επεξεργασίας κειμένων, 2) υπολογιστικών φύλλων και

3) υπηρεσιών διαδικτύου.

δ) Εμπειρία κατ’ ελάχιστον δύο (2) ετών στο αντικείμενο της διαχείρισης ιστορικών αρχείων.

ε) Επιθυμητή η εμπειρία στον σχεδιασμό και στην επιμέλεια εκθέσεων, σε ερευνητικά έργα βιομηχανικής κληρονομιάς και στη συγγραφή-δημοσίευση επιστημονικών κειμένων.

Β. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Το αντικείμενο του έργου των ιστορικών περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

– Οργάνωση και ταξινόμηση αρχειακών σειρών του Ιστορικού Αρχείου ΔΕΗ και σύνταξη ευρετηρίων για κάθε αρχειακή σειρά που θα ταξινομηθεί.

– Διενέργεια αυτοψιών με σκοπό τον εντοπισμό και τη συγκέντρωση/διάσωση ανενεργών αρχείων σε Μονάδες της Επιχείρησης και καταγραφή των εν λόγω αρχείων.

– Διενέργεια αυτοψιών και καταγραφών σε ιστορικές εγκαταστάσεις της Επιχείρησης.

– Υποστήριξη του Τομέα Αρχείων σε δραστηριότητες (εκδηλώσεις και εκθέσεις) για την ανάδειξη του Ιστορικού Αρχείου (συγγραφή ιστορικών κειμένων, αναζήτηση υλικού από το Ιστορικό Αρχείο κ.λπ.).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού από τα οριζόμενα στην παράγραφο Γ. δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να υποβληθούν είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή από 24.11.2016 έως και 16.12.2016 από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους στη διεύθυνση: ΔΕΗ/ Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης (ΔΑΝΠΟ), Χαλκοκονδύλη 30, 10432 Αθήνα. Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Ιστορικών». Πληροφορίες στα τηλ.: 210 5293469 και 210 5293468. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Ανακοίνωση ΔΑΝΠΟ/29143/22.11.2016

Έντυπο Αίτησης

Υποβολή αιτήσεων από 24.11.2016 έως και 16.12.2016

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5293469 & 210 5293468

e-dimosio.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…