Emporikos Syllogos P;ylis copy

Η  διοίκηση του  εμπορικού συλλόγου  του  δήμου Πύλης  υπέβαλε αίτημα προς την  ΕΣΕΕ  (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας) ώστε αυτή  να ζητήσει  τη μεταφορά των πληρωμών των επιχειρηματιών του δήμου  Πύλης  που λήγουν την  31η Ιανουαρίου  2017  στις  15  Φεβρουαρίου  2017.

Η ολιγοήμερη αυτή  αναβολή  ζητήθηκε λόγω της πρωτοφανούς  κακοκαιρίας  που πλήττει το  δήμο  Πύλης  και καθιστά αδύνατη την ομαλή  λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ζητήθηκε η παρέμβαση στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας ,  Κοινωνικής  Ασφάλισης  &Κοινωνικής Αλληλεγγύης ώστε  οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο (ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές ΟΑΕΕ & ΙΚΑ) να μετατεθούν κατά δεκαπέντε ημέρες.

Σε επικοινωνία του προέδρου του εμπορικού συλλόγου κ. Βοϊτσίδη Κων/νου με τον  πρόεδρο της ΕΣΕΕ  κο Κορκίδη Βασίλειο ο δεύτερος δεσμεύτηκε για την προώθηση  και υποστήριξη του δίκαιου αιτήματος των επιχειρήσεων της περιοχής  άμεσα  – σήμερα  Παρασκευή 13/1  – ώστε να  δρομολογηθεί η διευθέτηση του προβλήματος που προέκυψε λόγω του καιρού.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…