panousis copy

Τον κώδωνα του κινδύνου ότι με αφορμή το προσφυγικό μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με αναδιάταξη συνόρων κρούει ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.

Τον κώδωνα του κινδύνου ότι με αφορμή το προσφυγικό μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με αναδιάταξη συνόρων κρούει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Πάμε σε ένα ζήτημα αναδιάταξης των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη, στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός και πάμε σε μια νέα Γιάλτα. Θέλει πάρα πολύ προσοχή αυτή η πτυχή» είπε ο κ. Πανούσης από τη Λαμία όπου μίλησε σε εκδήλωση.

Αναφερόμενος δε στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα σημείωσε: «Υπήρξε αιφνιδιασμός […] Δεν το περίμεναν πολλοί. Εγώ το περίμενα και το είχα πει ότι θα έρθει 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και με έλεγαν φαντασμένο [….] Τώρα βλέπετε όλοι έχουν σηκώσει φράχτες» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αισθάνεται κανείς ότι λειτουργούμε αμυντικά και χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό».

Πηγή:thetoc.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…