Γ Σ Γόμφοι 24-9-2016

Πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’1 ΕΣΚΑΘ,  περιόδου 2017-18 & στην έδρα του, το κλειστό Μουζακίου, ο μοναδικός εκπρόσωπος του μπασκετικού κόσμου στο Δήμο Πύλης Γ.Σ.  Γόμφων, υποδέχεται την ομάδα της Φαλώρειας, αύριο Σάββατο 28/10 στις 5:00μμ.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός & αισιοδοξία για το αυριανό ματς & γενικά για μια καλή πορεία στη φετινή σεζόν, με τους φιλάθλους της ομάδας να αδημονούν για την πρεμιέρα, δίνοντας όπως πάντα ένα ηχηρό «παρών».

Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική, αφού πολλές ομάδες, όπως οι Γόμφοι, ο Αμπελώνας, οι Σοφάδες, η Καλαμπάκα, οι Δαναοί & η Φαλώρεια, εμφανίζονται ισχυρές, χωρίς να υποτιμάται βέβαια η πείρα & το πάθος του Ήφαιστου & του Ολυμπιακού Καρδίτσας, καθώς & της Νίκαιας & του Αστέρα Λάρισας.

Αναμένεται λοιπόν ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό του Μουζακίου αύριο, το οποίο χρησιμοποιείται ως έδρα των Γόμφων(ελλείψει δημοτικού κλειστού στο Δήμο Πύλης) & παραχωρείται από τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γ. Κωτσό, ύστερα & από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Μουζακίου.

Αθλητές &  φίλαθλος κόσμος της ομάδας του Γ.Σ. Γόμφων, χαιρετίζουν την παραπάνω απόφαση, εκφράζοντας παράλληλα  ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον Δήμο Μουζακίου, όπως & στους επαγγελματίες των Δήμων Μουζακίου & Πύλης, για την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα!

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…