Arxiki

Πραγματοποιήθηκε χθες  Κυριακή 1η Οκτωβρίου ο ποδηλατικός αγώνας “Ανάβαση Ελάτης” και οι φίλοι της ποδηλασίας, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν πολύ δυνατό και γρήγορο ποδηλατικό αγώνα.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε τον σημαντικότερο ποδηλατικό αγώνα στον Νομό μας και το ενδιαφέρον για συμμετοχές συλλόγων και αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλο.

Αθλοθέτης του αγώνα  ο Δήμος Πύλης, όπου κάθε χρόνο ανταποκρίνεται θετικά, στηρίζοντας αυτή την σημαντική εκδήλωση για την περιοχή. Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου Τρικάλων ήταν ο βασικός χορηγός που προσέφερε έπαθλα και βοήθησε αρκετά στην συνδιοργάνωση του αγώνα.

Την ασφαλή λειτουργία της διοργάνωσης καθώς και την προστασία – κάλυψη των αθλητών ανέλαβαν η Τροχαία Τρικάλων και το αστυνομικό τμήμα Πύλης.

Στην φετινή «Ανάβαση Ελάτης» εκτός των αθλητών με αγωνιστικό δελτίο, μπορούσαν να αγωνιστούν και χομπίστες ποδηλάτες – ποδηλάτισσες, στις κατηγορίες ΟΠΕΝ ανδρών και ΟΠΕΝ γυναικών.

Σημείο τερματισμού η πλατεία της Ελάτης, όπου έγιναν & οι απονομές.

elati (1) ek (1) ek (2) ek (3) ek (4) ek (5) ek (6) ek (7) elati

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…