arxiki-copy

Με στόχο την προστασία της υγείας των εργαζομένων του Δήμου Πύλης και την πρόληψη ατυχημάτων στο χώρο της εργασίας, προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00μ  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Υγεία και ασφάλεια στην εργασία & Πρώτες Βοήθειες”. 

Στο σεμινάριο παρέστη & ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε, πως τέτοιου είδους ενημερώσεις, που αφορούν στην ασφάλεια των ανθρώπων μας, είναι πολύ χρήσιμες & αναγκαίες, τονίζοντας  πως η πίεση χρόνου στην δουλειά, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει αιτία ατυχήματος.

Επίσης παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι: Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μπαλατσούκας & Τεχνικών Έργων κ. Σωτήρης Χατζής.

Την ομάδα ενημέρωσης στελέχωσαν ο κ. Δημ. Καλλιαντώνης & η κα Βασιλική Πατσιαλή, Τεχνικοί Επιθεωρητές στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, οι οποίοι ανέπτυξαν το θέμα: «Ατυχήματα σε ΟΤΑ, εργατικά ατυχήματα, αίτια πρόκλησης, μέτρα πρόληψης ατομικής προστασίας από μέρους των εργαζομένων, την ορθή χρήση των αναλώσιμων Υλικών Φαρμακείου, μέτρα πρόληψης από τον εργοδότη, επικεντρώνοντας ως επί το πλείστον σε τομείς καθαριότητας».

Επίσης στην ομάδα ενημέρωσης συμμετείχε & η γιατρός εργασίας του Δήμου κα Σταυρούλα Καλλιτσάρη, η οποία ανέλυσε & παρουσίασε το κομμάτι των πρώτων βοηθειών, με επίδειξη τεχνικής ΚΑΡΠΑ, σε πρόπλασμα Little Anne.

img_0933-copy img_0913-copy img_0918-copy img_0920-copy img_0928-copy img_0929-copy img_0931-copy

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…