Arxiki 0352 copy

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Τομέα ΕΚΑΒ Μουζακίου, χθες Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 7:00μμ & στο χώρο του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, με  απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Αθηνών, που ενέκρινε την ίδρυση και λειτουργία του, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας Μουζακίου και όμορων δήμων.

Η λειτουργία του τομέα  ΕΚΑΒ Μουζακίου θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή αναφορικά με την άμεση διακομιδή των περιστατικών που το έχουν ανάγκη, δημιουργώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους.

Τον αγιασμό & τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδας & Φαναριοφαρσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός , χαρακτήρισε τη δημιουργία του Τομέα ΕΚΑΒ απαραίτητη, μιας & η ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου & της Αργιθέας είναι μια απομακρυσμένη περιοχή με δυσπρόσιτα χωριά, τεράστιες αποστάσεις, που απαιτείται αρκετός  χρόνος για πρόσβαση στα κεντρικά νοσοκομεία σύντομα & με ασφάλεια. Τέλος ο κ. Κωτσός ευχαρίστησε όλους του συντελεστές της δημιουργίας του Τομέα & μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιλτιάδης Μυλωνάς, Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Ευελπιστούμε, οποιαδήποτε κενά υπάρξουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα καλύψουμε».

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Σημαντική η σημερινή μέρα. Οι άνθρωποι των ορεινών περιοχών έχουν το δικαίωμα ίσης περίθαλψης με των άλλων συνανθρώπων τους. Η λειτουργία του ΕΚΑΒ θα σώσει ζωές. Πεποίθησή μας μία… Οι πλούσιοι να προστρέχουν στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας & όχι οι φτωχοί σε ιδιωτικές υπηρεσίες Υγείας».

Μεταξύ των παρευρισκομένων & ο Αντ/ρχης Καρδίτσας κ. Βασ. Τσέκος, η κα. Παναγιώτα Βράντζα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, ο κ. Σπύρος Λάππας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, ο κ. Νέστωρας Αντωνίου Δ/κτής 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Δημ. Παπαγγελής Δ/ντής ΕΚΑβ Θεσσαλίας, η κα Παρασκευή Ντούρβα επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δ. Μουζακίου & αρκετός κόσμος.

 

IMG_0355 copy IMG_0361 copy IMG_0368 copy IMG_0371 copy IMG_0343 copy IMG_0346 copy IMG_0348 copy IMG_0350 copy IMG_0351 copy

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…