psixi

Βασιλική Παππά

Η Βασιλική Β. Παππά σπούδασε Ποιμαντική και Κοινωνική Θεολογία στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Βελιγραδίου. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών διπλωμάτων με άριστα, στην Εκκλησιαστική Ιστορία, στη Χριστιανική Ηθική και στην Κοινωνιολογία του Χριστιανισμού.

Συνέχισε με doctoral research στην Ποιμαντική Ψυχολογία καταθέτοντας υποψηφιότητα στον Καθηγητή Χρήστο Βάντσο. Επί 21 χρόνια εργάστηκε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τόσο ως μάχιμη εκπαιδευτικός Θεολόγος όσο και ως σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, υπεύθυνη στο ΚΕ.ΣΥ.Π της Ηγουμενίτσας.

Σήμερα εργάζεται στη Γραμματεία του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό βιβλίων και άρθρων τόσο σε επιστημονικά περιοδικά όσο και σε εφημερίδες και ιστολόγια.

Τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Το 2017 ίδρυσε και έχει υπό την διεύθυνσή της το περιοδικό Culture Magazine

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…