traka

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις από το φρικιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας το πρωί της Κυριακής.

foto 1

Ποιος ήταν ο οδηγός της Πόρσε;

Οδηγός της Πόρσε ήταν ο 24χρονος Γ.Β.  γιος γνωστού ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας πολυκαταστημάτων με παιδικά παιχνίδια ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Το altsantiri.gr δε δημοσιεύει το όνομά του σεβόμενο το αίτημα της οικογένειάς του, μέσω του δικηγόρου της, για μη δημοσιοποίησή του. Από τη σφοδρή σύγκρουση τον θάνατο βρήκε και ο συνοδηγός της Πόρσε αλλά και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, και ο 3χρονος γιος της.

 

Ο 24χρονος οδηγός, απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Λάτρευε τα ταξίδια και την Κυριακή ετοιμαζόταν για ένα ακόμη. Όμως η τρελή πορεία της Πόρσε, του στοίχισε τη ζωή, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη που έμαθε για το απίστευτο τροχαίο ήταν η αδερφή του, μέσω ενός κοινού φίλου τους. Η μητέρα του βρισκόταν εκτός Αθηνών, ενώ ο πατέρας του πληροφορήθηκε την είδηση λίγο αργότερα.

Το χρονικό της απίστευτης τραγωδίας

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με τον 3χρονο γιος τους.

foto 2

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα η Πόρσε βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών γιο της σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε. Ο συνοδηγός της Πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε, όπως και η άτυχη μητέρα με το παιδάκι της.

Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε τον θόρυβο πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες για να αντικρίσει το βομβαρδισμένο τοπίο. Προσπάθησε μάταια να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί τους, αλλά ήταν ήδη αργά.


Το Honda στο οποίο επέβαιναν η άτυχη μητέρα με τον 3χρονο γιο της

Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πώς η Πόρσε εισήλθε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στο πάρκινγκ.

Óõíôñßììéá óôï ðÜñêéíãê, ôï ðñùÀ ôçò ÄåõôÝñáò 27 Öåâñïõáñßïõ 2017, üðïõ óçìåéþèçêå ôï ðïëýíåêñï ôñï÷áßï ôï áðüãåõìá ôçò ÊõñéáêÞò (26/02) óôï 83ï ÷ëì ôçò åèíéêÞò ïäïý Áèçíþí - Ëáìßáò, êïíôÜ óôï ¾ðáôï Èçâþí, üôáí ìáýñç Porsche ìðÞêå óôïí ðáñÜäñïìï ôçò åèíéêÞò ïäïý êáé êáñöþèçêå ìå óöïäñüôçôá óå ðáñêáñéóìÝíï ü÷çìá. Áðü ôï ôñï÷áßï, óêïôþèçêáí åðéôüðïõ ïé åðéâáßíïíôåò óôï ðáñêáñéóìÝíï ü÷çìá, ìéá ìçôÝñá 33 åôþí ìáæß ìå ôï ôñß÷ñïíï ðáéäß ôçò, áëëÜ êáé ïé äõï åðéâáßíïíôåò óôçí ìáýñç Porsche. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

 

ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

 

 

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…