larisa-Afisa

Στη Λάρισα θα φιλοξενηθεί φέτος η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για το Motor Festival που θα πραγματοποιηθεί στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης από 31 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Αναφορικά με τη διοργάνωση αυτή μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο υπεύθυνος διοργάνωσης του Motor Festival κ. Μιχάλης Κοντιζάς ο οποίος επεσήμανε τα εξής: Το Motor Festival είναι μεγαλύτερη και η μοναδική γιορτή στον κόσμο του μηχανοκινήτου κόσμου στην Ελλάδα υπό την αδεία και υποστήριξης της Ομοσπονδίας Ο.Μ.Α.Ε και αθλητικών συλλόγων. Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενώσουμε το χθες το σήμερα και το αύριο στον μηχανοκίνητο κόσμο.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ εξελίσσονται δεκάδες σόου, θεάματα, διαγωνισμοί και εκπαιδεύσεις με σκοπό να ταξιδέψουν τον επισκέπτη στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη. Παράλληλα υπάρχει έκθεση με στόχο να αναδείξουν οι επαγγελματίες τις δουλείες τους και να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στον χώρο αλλά και το αθλητικό ιδεώδες αφού διάσημοι οδηγοί και αθλητές του χώρου παρευρίσκονται για να δείξουν το δρόμο της εξέλιξης και να μπολιάσουν στο νέο κόσμο την αγάπη για τη μηχανοκίνηση. Στο διήμερο Motor Festival, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει κεντρικό ρόλο.

Προβάλλοντας τα Ελληνικά Μηχανοκίνητα σπορ, Ράλλυ Αναβάσεις, Σαχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να διαφοροποιούμαστε, να ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος θα είναι εκεί και μαζί κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης στο Motor Festival 2017. Είμαστε οι μόνοι που ενώνουμε το χθες το σήμερα και το αύριο με τον καλύτερο τρόπο… Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις από τον κόσμο των 2 ή των 4ων τροχών, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!

 ert.gr
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…