Gomfoi - Lazarina (2)

Παραδόθηκε από σήμερα το πρωί, Παρασκευή 20/4, στην κυκλοφορία & το υπόλοιπο κομμάτι, μήκους ενός χιλιομέτρου, που ήρθε να προστεθεί στο ήδη υπάρχον κατασκευασμένο μήκους επτακοσίων μέτρων, της επαρχιακής οδού:Γόμφοι – Λαζαρίνα, για να ικανοποιηθεί έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των δύο Κοινοτήτων, οι οποίοι γλιτώνουν χιλιόμετρα & μεταφορικά.

Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο πλαίσιο της βελτίωσης & ασφάλειας του δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων του έργου:«Βελτίωση – ασφαλτόστρωση οδού Γόμφοι-Λαζαρίνα-συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», προϋπολογισμού 120.000,00 € με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο αξιολογήθηκε μετά από συνεργασία της Περιφέρειας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων.

Με την παρούσα εργολαβία, όπως γίνεται κατανοητό, έλαβε τέλος & το τελευταίο κομμάτι του έργου, που αφορούσε στα ασφαλτικά αυτού.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός αρχικά κατά την υπογραφή της σύμβασης: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων  και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις ενέργειές μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

gomfoi lazarina

Gomfoi - Lazarina (1)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…