syllogos-daskalwn-nipiagwgvn-trikalwn

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΜΕΤ και του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Τρικάλων στα πλαίσια της εβδομάδας δράσης των δύο Ομοσπονδιών, για την ανάδειξη των προβλημάτων της εκπαίδευσης και της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου, διοργανώνουν

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στα Τρίκαλα.

Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 7μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στο συλλαλητήριο θα παραβρεθούν από την ΔΟΕ το μέλος του Δ.Σ., Καλόγηρος Νίκος, από την ΑΔΕΔΥ ο Παληγιάννης Βασίλης και από την ΟΛΜΕ το μέλος του Δ.Σ. Μπαχτή Άννα και Μπουντουλούλης Ευάγγελος.

Όλοι στο Συλλαλητήριο

Όλοι στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ

Πέμπτη 24/11/2016

 

Διεκδικούμε:

  1. Δημόσιες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας. Την προώθηση ενός προγράμματος μαζικών προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
  2. Το σταμάτημα των διαδικασιών αξιολόγησης δομών κι εργαζομένων, την κατάργηση των μνημονιακών διατάξεων που περικόπτουν οργανικές θέσεις, πριμοδοτούν υπέρμετρα το επιτελικό προσωπικό του Δημοσίου, δίνουν υπηρεσίες σε ιδιώτες (outsourcing) κι ανοίγουν τον δρόμο των απολύσεων και της διεύρυνσης των ελαστικών εργασιακών σχέσεων.
  3. Δωρεάν, Δημόσια και υψηλής ποιότητας Παιδεία, Υγεία, Περίθαλψη, Ασφάλιση, Κοινωνική Πρόνοια και Πολιτισμό για όλους. Δημόσιες Μεταφορές, Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες με χαμηλό κόστος.Να ανήκουν στο Δημόσιο όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας (ενέργεια, νερό, τηλεπικοινωνίες, μέσα μεταφοράς, φάρμακο, υγεία). Να επανέλθουν στο Δημόσιο όλες οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που ιδιωτικοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, με ακύρωση των σχετικών συμβάσεων.
  4. Κατοχύρωση του δικαιώματος των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων στο Δημόσιοκαι της σύναψης γενικών και κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

  

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στη Γενική Απεργία…. Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…