Mantalia

Η Παναγιώτα Μανταλιά, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και καταγωγή από Δ. Πύλης, αποτελεί μία ακόμη δυναμική παρουσία που έρχεται να συναντήσει την εμπειρία, με φρέσκες ιδέες & σύγχρονες αντιλήψεις, ενδυναμώνοντας το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στα Τρίκαλα στις επερχόμενες «Περιφερειακές» του Μάη.

Τι λέει η ίδια…. 

«Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στις 26 Μαΐου πρωταγωνιστής θα είναι ο λαός. Αυτός θα καθορίσει την πορεία της Περιφέρειάς μας εάν θα συνεχίσει να είναι ανοδική ή  όχι.

Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού για να μπορέσω , με όλες τις δυνάμεις μου, να βοηθήσω και εγώ την ήδη υπάρχουσα δυναμική ομάδα. Να κάνω πραγματικότητα ένα όραμα που μου το είχε περάσει πριν από πολλά χρόνια ο παππούς μου Βασίλειος Γώγος, όντας πρόεδρος τοπικής κοινότητας για πολλά χρόνια. Να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να κάνουμε γνωστά παντού όλα τα χωριά μας ακόμα και το πιο απομακρυσμένο.

Χωριά που βρίθουν από φυσικές ομορφιές. Να ενισχύσουμε την συνεταιριστική δραστηριότητα. Ως μάχιμη εκπαιδευτικός τα τελευταία 16 χρόνια θα ήθελα να δω εκπαιδευτικές μονάδες σύγχρονες, εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. Ο Νομός Τρικάλων βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Αυτή την ανάπτυξη καλείστε με την ψήφο σας να βοηθήσετε να συνεχιστεί.

Με τόλμη, όραμα για το μέλλον και αγαστή συνεργασία όλων στο συνδυασμό, ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με περιφερειάρχη για μια ακόμη πενταετία τον Κώστα Αγοραστό».

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Κοντά στους συναδέλφους το Πάσχα, οι Αστυνομικοί των Τρικάλων…

Η Ένωσή μας, για μια ακόμη χρονιά, βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες π…