AOT Arxiki

Για την 20η αγωνιστική στο παιδικό πρωτάθλημα, ο Α.Ο. Τρίκαλα υποδέχθηκε στο γήπεδο Λογγακίου την ομάδα της Α.Ε. Φαρκαδόνας.

Νικήτρια η ομάδα του ΑΟΤ με σκορ 2-0 μετά από ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με τα παιδιά των ομάδων να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να προσπαθούν σε σκληρό αγωνιστικό χώρο να κάνουν ενέργειες και φάσεις.

Τα γκολ της ομάδας των Τρικάλων σημείωσαν οι Κοτοπούλης με προβολή στο 5΄ και Τσάτσιος με ωραίο γυριστό βολέ στο 50΄. Δοκάρι είχαν οι νικητές με τον Τσάτσιο στο 3΄. Οι προπονητές των ομάδων έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν.

Διαιτητές: Σταφυλάς-Πλάτσκοβιτς-Κατσόγιαννος.

Α.Ο.Τρίκαλα (Σαργιώτης- Γάλλος) :Βασιλάκος, Καλογράνας, Κοντογεώργος, Λιάκος, Τσάτσιος, Ντόβας, Τσόγιας, Πολύμερος, Ντίκας, Κοτοπούλης, Τσιαμανής, Τεντολούρης, Κούτσιας, Τζιώρτζιος, Μπαμπαλής, Μπλέτσας, Κοντογιώργος, Ντάσκας.

Α.Ε. Φαρκαδόνας (Γριζανίτης-Τσιαούσης) : Τσιούφης, Κογκολίδης, Γρηγορίου, Κοταρέλας, Ντίνος, Τέλιος, Παλαντζάς, Βραχνός, Κόττης, Μπουτζιώλης, Μαγαλιός, Νεοφώτιστος, Μαργαρίτης, Καραμιχαηλίδης, Σακκάς, Μανασής, Κακαδιάρης.

AOT 1 AOT 2 AOT 3 AOT 4 AOT 5

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μαθητής στους Γόμφους, βρήκε πορτοφόλι & το παρέδωσε στον κάτοχό του

Ένας μαθητής Λυκείου στο δρόμο του χωριού του, στους Γόμφους, βρήκε ένα πορτοφόλι με σεβασ…