kynhgetikos Xoros (1)

«Διάνα» πέτυχαν στο στόχο τους οι κυνηγοί του Δήμου Πύλης στον ετήσιο χορό τους, που διοργάνωσαν χθες Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στην μοναδική σάλα του Mouzaki Palace, καθώς για πέμπτη συνεχόμενη φορά, στέφθηκε με επιτυχία, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συλλόγου γεμίζοντας ασφυκτικά την σάλα συνεστιάσεων του Ξενοδοχείου από αρκετά νωρίς και τις παρουσίες να ξεπερνούν τις 600!!!

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θανάσης Μανούρας, ο οποίος αρχικά καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαριστώντας τον παράλληλα, που παρά την οικονομική & ψυχολογική φόρτιση των χαλεπών καιρών, τίμησε για άλλη μια φορά με την παρουσία του & αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου, για να κλείσει με μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου & στις δράσεις που θα αναληφθούν στο μέλλον.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντ/ρχος Αγ. Ανάπτυξης κ. Κ. Ζούρτος και ο κ. Λάμπρος Γιώτης ως εκπρόσωπος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Κατόπιν αυτών ακολούθησε, χορός με το κέφι να χτυπάει «κόκκινο» με τους πρωτεργάτες αυτού, Πάνο Πλακιά στο κλαρίνο, Μαρία Μπούστα στο τραγούδι & τον ανεπανάληπτο Κώστα Σαφέτη, να δίνουν το σύνθημα για ένα γλέντι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των Κυν. Συλλόγων… Καρδίτσας κ. Δ. Παπούλιας, Ελασσόνας κ. Αλεξ. Φλέγκας, Μουζακίου κ. Κ. Καπούλας, Αργιθέας κ. Π. Καναβός, μέλη των Δ.Σ. των Κυν. Συλλόγων Τρικάλων & Καλαμπάκας, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων κ. Παν. Κατσαρός, ο Αντ/ρχος κ. Κ. Δούλαλας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ.Χαρά Καλιώρα, Γ. Τζιορτζιώτης, Κ. Ούτρας, Λ. Οικονόμου, Δ. Μάντζιος, ο Δ/τής του Α.Τ. Πύλης κ. Χρ. Παπαδογιάννης, καθώς & ο αναπληρωτής προ/νος του του Π.Κ. Πύλης κ. Γ. Καραχάλιος.

kynhgetikos Xoros (2)

kynhgetikos Xoros (3)

kynhgetikos Xoros (4)

kynhgetikos Xoros (5)

kynhgetikos Xoros (7)

kynhgetikos Xoros (8)

kynhgetikos Xoros (9)

kynhgetikos Xoros (10)

kynhgetikos Xoros (11)

kynhgetikos Xoros (12)

kynhgetikos Xoros (13)

kynhgetikos Xoros (14)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ξεκινά η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για την προστασία δημοτικών κτιρίων του Δ. Μετεώρων

  Ξεκινά από τον Δήμο Μετεώρων η εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ασφαλείας (συναγ…