Αρχική
SakisΤου Σάκη Γιώτα
Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης…

Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες Σάββατο 19-3-2016, στην αίθουσα του «Μουζάκι Παλλάς», μιας & ο  Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, επέλεξε για την διασκέδαση των μελών & φίλων του, ένα δημοτικό καλλιτεχνικό σχήμα πανελλήνιου βεληνεκούς. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης  του είδους Πάνος Κοτρώτσιος & στο τραγούδι: Σκάρλας, Μανίκας & Φαίδρα Διαμάντη.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Λαμπρογεώργος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πύλης, που όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν άφησε τον Σύλλογο άστεγο.»

Μεταξύ των άλλων είπε: «Ο Σύλλογος αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία& προσπαθεί με δράσεις ανάλογες, να κρατήσει τη δύναμη που έχει & να την μεγαλώσει για το συμφέρον όλων. Με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας & την άψογη συνεργασία με τον Δήμο πετύχαμε πολλά & θα προσπαθήσουμε για περισσότερα».

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Βαγγ. Μπαλατσός, οι αντιδήμαρχοι Πύλης κ.κ. Ν. Τόλιας & Σταύρος Ζιάκας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλης κος Κ. Καραϊσκος, ο προϊστάμενος δασονομίας κος Βασ. Αναγνώστου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κος Π. Παλλαντζάς & πολλοί άλλοι.

Τους κυνηγούς Πύλης, τίμησε μ την παρουσία του & ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Τρικάλων κος Κ. Σκρέκας.

Colaz 1

Colaz 2

Colaz 3

Colaz 4

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…