Mosxofyto 1

Tzimas      Του Αλέξανδρου  Τζήμα

 

 

 

Ξεφάντωσαν για τα καλά  οι Μοσχοφύτες  στο «ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ». Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοφύτου που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο κοσμικό Κέντρο « ΠΥΛΗΣ –ΜΕΓΑΡΟ», αφού αρκετοί Μοσχοφύτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, παρά την δύσκολη συγκυρία που περνάμε.

Την εκδήλωση παρουσίασε εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου το μέλος κ. Κων/νος Καραγιώργος που καλωσόρισε τον κόσμο και του επίσημους προσκεκλημένους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος ‘Εργων του Δήμου Πύλης κ. Σωτήριος Χαντζής εκ μέρους του Δημάρχου και του Δήμου ευχόμενος «Καλή Χρονιά», μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου  κ. Γεώργιος Καψιώχας καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Γιαννούχος.

Ακολούθησαν τα χορευτικά του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Αθανασίου Παπαγεωργίου.

Στην συνέχεια άρχισε ένα τρικούβερτο γλέντι με πολύ χορό από όλους με τα τραγούδια που έπαιζε η δημοτική ορχήστρα.

Υπήρχε λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς.

Παραβρέθηκαν ο Πρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Λάμπρου Εφημέριος της Ενορίας Μοσχοφύτου ,ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Γεώργιος Καψιώχας, οι Αντιδήμαρχοι Έργων και Πολιτισμού κ. Σωτήριος Χαντζής κ. Κων/νος Μπαλατσούκας Δήμου Πύλης, ο Βουλευτής κ. Σκρέκας Κων/νος, ο Π.Σ. κ. Ντίνος Μπάρδας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Λέφας, η Αντιδήμαρχος Δήμου Τρικκαίων κ. Ντίνα Δήμα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κουμπουριανών Δήμου Αργιθέας κ. Δημήτριος Κίσσας, ο Πρόεδρος της ΤΚ. Βαλκάνο κ. Αθανάσιος Λέφας.

 

mosxofyto 15 mosxofyto 16 mosxofyto 17

Mosxofyto 2 Mosxofyto 3 Mosxofyto 4 Mosxofyto 5 Mosxofyto 6 Mosxofyto 7 Mosxofyto 8 Mosxofyto 9 Mosxofyto 10

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…