gomfoi Arxiki

Ο σφοδρός χιονιάς προς προς το παρόν υποχωρεί, αλλά από Κυριακή βράδυ υπάρχει πρόβλεψη για νέο κύμα, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη την έντασή του & κατά πόσο θα επηρεάσει την περιοχή μας.

Από χθες βράδυ η χιονόπτωση σταμάτησε, ενώ σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 επικρατεί λιακάδα με «δόντια», μιας & ο υδράργυρος έκανε βουτιά στους -12(9:00πμ), κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση όσον αφορά στον εκχιονισμό, αλλά & την κυκλοφορία πεζών & οχημάτων, με τους δρόμους να έχουν καταστεί επικίνδυνα παγοδρόμια. Το ύψος του χιονιού στα πεδινά έχει ξεπεράσει τους 50 πόντους, ενώ στα ορεινά τους 80 πόντους!!!

Τα μηχανήματα του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες εκχιονισμού πυρετωδώς, προσπαθώντας να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερους παράδρομους της αρμοδιότητας του Δήμου. Πολύ καλή δουλειά γίνεται & από την Π.Ε. Τρικάλων στους κεντρικούς οδικούς άξονες, ρίχνοντας παράλληλα αλάτι για να διατηρήσει τους δρόμους στην όσο γίνεται καλύτερη δυνατή κατάσταση, σπάζοντας τον πάγο. Ωστόσο το πάχος του πάγου είναι αρκετό, από το χιόνι που έχει πατηθεί, καθιστώντας απαραίτητες τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές από το μένος της «Αριάδνης», κάτι όμως που μπορεί να συμβεί στη συνέχεια από το βαρύ ψύχος, οι συνέπειες του οποίου όμως θα φανούν με την άνοδο της θερμοκρασίας, όπως μας ενημέρωσε φίλος υδραυλικός, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις ύδρευσης.

 


DSC07475 DSC07477 gomfoi 10 gomfoi 14 gomfoi 15 vradi sale pyli 3 xioni pyli 2 xioni

gomfoi 1 gomfoi 2 gomfoi 3 gomfoi 4 gomfoi 5 pialeia 8 pialeia 1 pialeia 2 pialeia 4 pialeia 5 pialeia 6 pialeia 7 pialeia 9 PIALEIA 10 pialeia 11 pialia 12

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…