ΟΠΟΠ Αρχική  ok

Την ευκαιρία να πάρουν  μέρος σε ένα αγώνα δρόμου εκτός συνόρων είχαν τρεις συνδημότες μας, μέλη του Ορειβατικού, Περιηγητικού Συλλόγου Πύλης(ΟΠΟΠ) το περασμένο Σάββατο, τρέχοντας στον 29ο Μαραθώνιο Βελιγραδίου.

Η υψηλή θερμοκρασία την ημέρα του αγώνα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών, ανατρέποντας τα αρχικά τους σχέδια.

Συνολικά έλαβαν μέρος 176 δρομείς από την Ελλάδα. Για τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης συμμετείχαν, στο Μαραθώνιο ο Δημήτρης Κόρακας και ο Αλέξανδρος Παπαστεργίου οι οποίοι κάλυψαν τα 42,195 χιλιόμετρα σε 3:19:32 και 3:56:53 αντίστοιχα, ενώ στον Ημιμαραθώνιο συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Πανάγος ο οποίος τερμάτισε σε 2:22:03.
Ήταν ένα ξεχωριστό 4ήμερο καθώς πέρα από τον αγώνα, στα μέλη του ΟΠΟΠ & σε όλους τους αθλητές, δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της σερβικής πρωτεύουσας.

Από τα μέλη του ΟΠΟΠ: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της εκδρομής, Δημήτρη Κωτούλα, Χρήστο Λίπα και Δημήτρη Γκουζιώτη καθώς επίσης τα μέλη και συνοδούς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον…»

ΟΠΟΠ 3 ΟΠΟΠ 1 ΟΠΟΠ 2

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…