Arxiki

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ψες βράδυ, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, παρουσία αρκετών μελών & φίλων του σε γνωστή ταβέρνα της Πύλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον πατήρ Δημ. Κατσαρό & Βασ. Νάκο & ακολούθως ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Λαμπρογεώργος, πήρε τον λόγο καλωσορίζοντας μέλη & επίτιμους προσκεκλημένους, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρος της Ζ’ Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Βαγγέλη Μπαλατσό, για την βοήθεια & αμέριστη συμπαράστασή του στον Κυνηγετικό Πύλης.

Ο αντ/ρχος κ. Άρης Τζάνης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους κυνηγούς του Δ. Πύλης «Χρόνια Πολλά»,»Καλή Χρονιά», ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι ως Δήμος & στο μέτρο του δυνατού, θα είναι στο πλευρό τους.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Βαγγέλης Μπαλατσός ο οποίος εξέφρασε αρχικά την μεγάλη του χαρά που για πρώτη φορά παρεβρίσκετο σε κοπή πίτας του Συλλόγου & αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Ομοσπονδία – Συλλόγους & Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Δημ. Παππάς βοηθός επόπτη ελεγχομένης κυνηγετικής περιοχής Κόζιακα, εν συντομία είπε πως, ως Υπηρεσία είναι κοντά στον Σύλλογο & προέτρεψε τα μέλη-κυνηγούς να πορεύονται δίπλα στο Δ.Σ. του Συλλόγου, ώστε με την βοήθειά τους να παράγεται έργο.

Ο τυχερός τώρα της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια Τοπική κυνηγετική άδεια για τη νέα κυνηγετική περίοδο, ήταν ο κ. Γιώργος Κουτσιανίτης.

Επίσης να πούμε πως η ημερομηνία για τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Δήμου Πύλης, έχει ορισθεί η 4η Μαρτίου.

DSCN8319 DSCN8321 DSCN8323 DSCN8324 DSCN8325 DSCN8326 DSCN8327 DSCN8328 DSCN8329 DSCN8330 DSCN8331 DSCN8332 DSCN8333 DSCN8336 DSCN8337 DSCN8339

 

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…