Arxiki ropo

Το ουζερί του ‘Μάκη’ στην Πύλη, επέλεξε η Διοίκηση του Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού, να τιμήσει παίχτες & προπονητικό τιμ, παραθέτοντας ένα πλήρες γεύμα, ως ένδειξη αναγνώρισης της ποδοσφαιρικής συνεισφοράς των, στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» της Κοινότητας, αλλά & ως μια ευκαιρία περεταίρω σύσφιγξης των μεταξύ των σχέσεων σε ένα ήδη υγιές κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος κ. Κ. Τσόλας στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, εξήρε τη σημασία συμμετοχής νεαρών παιδιών που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ της, δένοντας στο απόλυτο με το έμπειρο δυναμικό του, ενώ κατά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της, που συμβάλλουν έτσι τα μέγιστα στην επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Κατά την εκδήλωση ανακοινώθηκε & το σχήμα που θα παραστεί & αναλάβει την διασκέδαση των συμμετεχόντων στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του Συλλόγου με ναυαρχίδα τον Σταμάτη Γονίδη.

Οι χορηγοί λοιπόν της νέας εμφάνισης είναι:

«Αφοί Κωτούλα», Τεχνική Εταιρεία

Παναγιώτης Καραδήμας, ‘Υδραυλικά-Καλοριφέρ»

& Ε.Μ.Σ. (Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος) Ροπωτού, ο οποίος μέσω της νέας εμφάνισης, προβάλλει & μια εκ των σημαντικότερων δράσεών του επί μια σειρά ετών, αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

keravnos (1)

keravnos (2)

keravnos (3)

keravnos (4)

keravnos (5)

keravnos (6)

keravnos (7)

keravnos (8)

keravnos (9)

keravnos (10)

keravnos (11)

keravnos (12)

keravnos (13)

keravnos (14)

keravnos (15)

keravnos (16)

keravnos (17)

keravnos (18)

keravnos (19)

keravnos (20)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…