georgiadis-gialias copy

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας, με συμφωνία ενός έτους ,με τον προπονητή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη. Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή σφραγίστηκε παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά, ενώ στις συζητήσεις παραβρέθηκε και ο Κώστας Παρδάλης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στο πλευρό του κ. Γεωργιάδη θα συνεχίζουν κανονικά ο γυμναστής Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντζικ. Ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητής της ομάδας. Ο νέος προπονητής της ομάδας έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου.

Δηλώσεις Γεωργιάδη

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο τον κ. Γιαλιά για την επιλογή του. Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους γνωρίζω, που έχουν αξία. Με οργανωμένη και συγκροτημένη δουλειά και επειδή ξέρω την δυναμική του κόσμου, όπου είναι ένας λόγος που ήρθα εδώ πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ίσως να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι για να δω τους παίκτες, αν και υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…