drakos

Ο πρώην αστυνομικός Mikhail Popkov, που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία 22 γυναικών, πραγματοποίησε μια φρικιαστική αποκάλυψη, παραδεχόμενος ότι ο αριθμός των θυμάτων του ανέρχεται στα 81 (Pics)

Ένας πρώην Ρώσος αστυνομικός ο Mikhail Popkov που έχει συλληφθεί από τις Αρχές και εκτίει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία 22 γυναικών, αποκάλυψε πως ο αριθμός των θυμάτων του είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς εξομολογήθηκε ότι έχει σκοτώσει άλλες 59 γυναίκες, για τις οποίες δεν καταδικάστηκε ποτέ.

 Η Ρωσική RIC, αντίστοιχη στο αμερικανικό FBI, αναφέρει πως ο Popkov κατέθεσε ότι σκότωσε τις γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας που είχε ξεκινήσει από το 1994 μέχρι το 2000.

Όλα τα θύματα είχαν βιαστεί πριν δολοφονηθούν άγρια από τον αυτοαποκαλούμενο «λυκάνθρωπο» με τσεκούρια, μαχαίρια ή και κατσαβίδια.

Οι νέες αποκαλύψεις κάνουν τον Popkov τον χειρότερο κατά συρροήν δολοφόνο της Ρωσικής ιστορίας, με περισσότερα θύματα και από αυτά του Andrei Chikatilo, του «χασάπη της Ρωστόβης», ο οποίος δολοφόνησε 53 ανθρώπους.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Siberian Times λέγοντας πως «Ο Popkov θα καταδικαστεί για ακόμη 47 φόνου και πιθανότατα για ακόμη 12, μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ο Popkov πλησίαζε γυναίκες ηλικίας από 17 έως 38 ετών φορώντας τη στολή του, με στόχο να τους προσφέρει βοήθεια, στη συνέχεια όμως τις βίαζε και τις δολοφονούσε άγρια.

Τα εγκλήματά του έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια, καθώς οι Αρχές δεν μπορούσαν να ταυτοποιήσουν το γενετικό υλικό που εντόπιζαν στα θύματα, επειδή δεν είχαν διεξάγει εξετάσεις στους αστυνομικούς.

Ο «λυκάνθρωπος» συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012, όταν παραδέχτηκε ότι ήθελε να «καθαρίσει» τους δρόμους από τις ιερόδουλες.

ΠΗΓΗ:news247.gr, sky.com

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Κοντά στους συναδέλφους το Πάσχα, οι Αστυνομικοί των Τρικάλων…

Η Ένωσή μας, για μια ακόμη χρονιά, βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες π…