ntousko 2

«ΟΧΙ» στη δημιουργία χώρου αμαξοστασίου στον χώρο δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο, είπαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα, κατά την χθεσινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 11:00πμ στην αίθουσα του Δ.Σ. του δημ. καταστήματος Πύλης.

Κατά την σύσκεψη ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία του Δήμου για την κατασκευή αμαξοστασίου στον ως άνω αναφερόμενο χώρο, για να λάβει το «ΟΧΙ» από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας, ως εντεταλμένων των κατοίκων, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τριχιά, συνοδευόμενου & των δύο άλλων μελών, Αντ. Πατσιούρα & Κώστα Γκαντζή.

Οι λόγοι που οδήγησαν τους κατοίκους στο «ΟΧΙ», είναι τρεις βασικά & σημαντικοί (κατά την άποψή τους), με τον πρώτο να έχει να κάνει με την όχληση που θα δημιουργείτο από την λειτουργία του αμαξοστασίου, τον δεύτερο με το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί έναν εκ των βασικότερων βοσκοτόπων & ο τρίτος ότι ο χώρος που προτείνεται για το αμαξοστάσιο, βρίσκεται σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που σε αυτό συντελεί & η «παρουσία» της λίμνης, που με σχετικά μικρές & όχι ιδιαίτερου κόστους, παρεμβάσεις θα μπορούσε να αποτελέσει τουριστικό προορισμό για πολλούς, κάτι που απεδείχθη & την «Πρωτομαγιά».

Η αντιπρόταση του Τ.Σ. στην πρόταση του Δημάρχου, ήταν να παραχωρηθεί μέρος Κοινοτικής έκτασης 4-5 στρεμμάτων, από τα υπάρχοντα 25στρ, που υπάρχουν στη θέση «Αδάμος» στην επαρχιακή οδό προς Φήκη, στον οποίο χώρο υφίσταται & κοινοτική πομώνα & ρεύμα. Πρόταση την οποία οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου θα αξιολογήσουν & θα πράξουν ανάλογα.

Στην σύσκεψη παρεβρέθησαν ακόμη ο Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας & Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης, ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Κ. Μπαλατσούκας, ο η δημ. σύμβουλος κα Ρούλα Οικονόμου, ο δημ. σύμβουλος κ. Θαν. Κωστάκης, ο κ. Σπύρος Αποστολόπουλος/προ/νος Τεχν. Υπηρεσίας & ο κ. Στέφανος Παιδής/πρ/νος Πολεοδομίας του Δήμου Πύλης.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…