xeimarros

Οριστική λύση στον χείμαρρο του Αγ. Βησσαρίωνα, θα δοθεί από Αντιπεριφέρεια Τρικάλων & Δήμο Πύλης, ώστε να εκλείψει πλήρως το φαινόμενο πλημμυρισμού στο σημείο που καταλήγει, μέσω τσιμενταύλακα.

Πρόκειται για τον χείμαρρο που διέρχεται από την περιοχή του Αγ. Βησσαρίωνα, μέσω τσιμέντινης οδού & καταλήγει σε φρεάτιο που βρίσκεται απέναντι από το αθλητικό κέντρο «8χ8» & δίπλα από την καινούργια γέφυρα στον Πορταϊκό.

Το φρεάτιο κάθε φορά μετά από ξαφνική νεροποντή, φράζει από φερτά υλικά του χειμάρρου, αλλά & από τις ρίζες πλατάνου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο φρεάτιο, με αποτέλεσμα τα νερά να μην βρίσκουν δίοδο προς τον Πορταϊκό μέσα από τα κιούγκια του υπονόμου που περνάει απέναντι & να πλημμυρίζουν όλο το τμήμα του δρόμου προς την είσοδο του χωριού, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα.

Στο σημείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, με μηχάνημα της Αντιπεριφέρειας, ο οποίος εκτίμησε ιδίοις όμασι την κατάσταση & αποφάσισε να δοθεί άμεση & οριστική λύση στο πρόβλημα, με το «σπάσιμο» του δρόμου για την αποκατάσταση κατεστραμμένων κιουγκιών, την απόφραξη του φρεατίου από τα φερτά υλικά, αλλά & την κοπή του πλατάνου, οι ρίζες του οποίου δημιουργούν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επίσης με εντολή του κ. Μιχαλάκη, άμεσα θα επισκευασθούν τμήματα της επαρχιακής οδού από Φιλύρα για Πιαλεία, στα οποία υπάρχουν λακκούβες.

Στο σημείο επίσης βρέθηκαν & ο Αντ/ρχος κ. Κ. Μπαλατσούκας, καθώς & ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρ. Μπακάλης.

xeimarros (3) xeimarros (1) xeimarros (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …