Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, 2026
ΑρχικήΑγροτικά νέαΟλοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων για τις αυτόχθονες φυλές

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων για τις αυτόχθονες φυλές

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Η Διεύθυνση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του ΥΠΑΑΤ, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων», μέσω των Κέντρων Ζωικών Γενετικών Πόρων.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Επί των αποτελεσμάτων ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα ενδικοφανούς προσφυγής εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, ήτοι από 8/7/2019 έως και 14 /7/2019, την οποία μπορεί να ασκήσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1019/ κάνοντας χρήση των προσωπικών του κωδικών.

Πηγή: agrocapital.gr

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα