skath-arxiki-copy

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι κρίσεις των πουλιών για το 3ο Τοπικό Πρωτάθλημα καναρινιών χρώματος, εμφάνισης, τύπου, υβριδίων & αγριοπουλιών, που διοργάνωσε ο ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), στην Καρδίτσα.

Από Παρασκευή έως & την Κυριακή θα λειτουργήσει έκθεση, όπου το κοινό μπορεί να επισκεφθεί κατά τις ώρες από 10;00πμ- 8:00μμ & την Κυριακή(που θα γίνουν & οι απονομές) από 10:00πμ – 2:00μμ & να γνωρίσει & θαυμάσει από κοντά τους υπέροχους αυτούς φτερωτούς μας φίλους!

Το PyliNews.gr βρέθηκε σήμερα στην Καρδίτσα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κριτές τον Κώστα Σμυρλή εθνικός κριτής σε καναρίνια τύπου-εμφάνισης & πρόεδρος ελλήνων κριτών της ΕΟΟ, τον Σπύρο Καλαμαρά Διεθνής κριτής (OMJ) στην κατηγορία καναρινιών χρώματος & αντιπρόεδρος ελλήνων κριτών της ΕΟΟ, αλλά & τους Ιταλούς διεθνείς κριτές καναρινιών χρώματος Jiousepe Vitti & Andrea Benagiano, ο τελευταίος ο οποίος είναι & πρόεδρος κριτών Ιταλίας.

Τους ιταλούς κριτές συνόδευε ο πρόεδρος της ΕΟΟ(Ελληνική Ομοσπονδία Ορνιθολογίας) κ. Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος μας βοήθησε, στην μετάφραση κατά την συνέντευξη μαζί τους, δράττοντας την ευκαιρία για ενημέρωση σε επιπλέον θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία & την άλλη μεγάλη κατηγορία καναρινιών, αυτά της «Φωνής», καθώς & για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καναρινιών της ΕΟΟ, που θα λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στη Δράμα.

Ερωτώμενοι οι κριτές για την ποιότητα των πουλιών που εκτρέφουν οι θεσσαλοί εκτροφείς, μας είπαν ότι σε γενικές γραμμές τα πουλιά είναι καλής ποιότητας, χρειάζεται όμως περαιτέρω προσπάθεια στις ήδη υφιστάμενες γραμμές, δίνοντας επίσης έμφαση & σε γραμμές που θα προκύψουν με την εισαγωγή αξιόλογων πουλιών από το εξωτερικό & θα ενσωματωθούν στην υφιστάμενη εκτροφή, με αποτέλεσμα την παραγωγή αξιόλογων προτύπων.

Περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί(βίντεο) με τους Σπύρο Καλαμαρά, Jiousepe Vitti & Andrea Benagiano…

 

 

skath-1
Από αριστερά: Κ. Παπαδάκης(πρόεδρος ΕΟΟ), Jiousepe Vitti, Andrea Benagiano, Σπύρος Καλαμαράς & Κ. Σμυρλής.

skath-2 skath-3 skath-4 skath-5 skath-6 skath-7 skath-8 skath-9 skath-10

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …