Oytras Doul Zourt

Κι όταν λέμε «οι 3 «Κ» του Δήμου Πύλης», δεν εννοούμε άλλους, όπως αποκαλυπτικά δηλώνει και το ενσταντανέ της φωτό, από τους  Κώστα Ούτρα, πρώην αντιδήμαρχο, νυν δημ. σύμβουλο και παλιά «καραβάνα» στην Τ.Α., τον έμπειρο Κώστα Δούλαλα, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον νεοφερμένο στα της Τ.Α. Κώστα Ζούρτο, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, που κοιτάζοντας την φωτό, εύκολα θα μπορούσε κανείς να προσδώσει τον μεταφορικό τίτλο: «Ο Όλυμπος, ο Κίσσαβος και ο Πηνειός στη μέση».

Τρεις αυτοδιοικητικοί που ο καθένας τους, μετά το επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα του Μάη, σχεδιάζουν, ο καθένας χωριστά, το δικό του μέλλον και πορεία που θα ακολουθήσει με το πέρας της θητείας της νυν δημ. Αρχής.

Για τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κ. Ούτρα δύο πράγματα είναι σίγουρα…Το πρώτο ότι θα συνεχίσει να δίνει  βροντερό «παρών» μέσα από τον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τώρα από ποια θέση, δεν είναι της παρούσης να αποκαλύψουμε τις μύχιες σκέψεις του, αν και κάποιοι που είναι κοντά στο περιβάλλον του ορεσίβιου Αυτοδιοικητικού, τις έχουν διαγνώσει σε αρκετό βαθμό!!!

Το δεύτερο, για τον «Όλυμπο» της παρέας, Κ. Ούτρα, είναι η ισχυρή του θέληση και το «χαλί»  που ήδη έχει στρώσει από τις μέρες της θητείας του ακόμα ως Αντ/ρχος, για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δ. Πύλης, να μην ατονήσει, διπλώσει και πάει για «κοπάνημα» στη δριστέλα της Παλαικοκαρυάς, αλλά να ανοίξει ως το τέλος, πετυχαίνοντας το ποθητό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο θεωρούμε βέβαιον, καθώς ο διαπρύσιος υποστηρικτής αυτού του έργου, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να το δουλεύει και ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Δούλαλα, μπορούμε να πούμε πως κύριο μέλημά του είναι μια επιτυχημένη πορεία στα καθήκοντά του, τιμώντας με το παραπάνω την ψήφο που αποκόμισε από αρκετούς συνδημότες μας, φέρνοντάς τον ψηλά στην εκλογική κλίμακα της κυβερνώσας παράταξης, χωρίς να δειλιάσει να εφαρμόσει τον «Κανονισμό Καθαριότητας»,  χωρίς ιδιοτέλεια και σκοπιμότητες.

Όσον αφορά το αυτοδιοικητικό του μέλλον, είναι πιο ξεκάθαρο, καθώς ο «Πηνειός» της παρέας, σκέφτεται αρκετά σοβαρά(αν δεν το έχει αποφασίσει ακόμα) να αλλάξει ρου, εκβάλλοντας τελικά στα νερά μεγαλύτερης θάλασσας, που δεν είναι άλλα από αυτά της Περιφέρειας, μιας και η πρόταση του έχει γίνει ήδη!

Όσον αφορά στον «Κίσσαβο», νεοφερμένο Κ. Ζούρτο, κύριο μέλημά του σαφώς και είναι μια δημιουργική πορεία στο πόστο του, με όσο το δυνατό μεγαλύτερη κατανόηση θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου και επιζητούν λύση, για τα οποία βέβαια θα κριθεί εκ του αποτελέσματος σε βάθος χρόνου, μιας & ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κριτική…

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…