Pasxalis Giorgos

Δεν είναι μόνον οι όμορφες κοινές στιγμές παρελθόντων χρόνων, αλλά και η κοινή έδρα που δεν αλλάζει, καθώς «γαμπροί» και οι δύο στους Γόμφους, οι λόγοι που ενώνουν τους δύο άνδρες, ωθώντας τους συχνά-πυκνά σε συναντήσεις, που ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο μια αμιγώς ανιδιοτελή φιλία.

Ο λόγος για τον επιτελικό Γραμματέα προ του γραφείου του Δημάρχου κ. Γιώργο Γώγο και τον κ. Πασχάλη Εμμανουήλ, πρώην Τεχνικό Διευθυντή μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας του έντυπου Τύπου.

Οι δύο άνδρες λοιπόν, βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον της ταβέρνας «Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους και σε κλίμα ευφορίας και πλήρους κατανόησης μεταξύ των, αναλώθηκαν όχι μόνο σε θέματα ανάκλησης εκ του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος με σαφή πολιτική χροιά περί των πεπραγμένων στον Δήμο Πύλης, καθ, ότι πολύ καλοί γνώστες των τοπικών πολιτικών δρώμενων.

Οι δύο συνδαιτυμόνες, απόλαυσαν στο έπακρο την κουβέντα τους, η οποία όπως ήτο φυσικό , συνοδεύτηκε από ντόπιο εκλεκτό κρασάκι και φυσικά ιδιαίτερων μεζέδων, που ετοίμασαν επιμελώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον, με τόπο συνάντησης…πού αλλού;;; είπαμε στην κοινή έδρα!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…