AOT (2)

Τα ηλικιακά τμήμτα των υποδομών του Α Ο Τρίκαλα , πέρασαν ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με πολλά παιχνίδια τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να συνεχίσουν να κερδίζουν εμπειρίες και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο.

Το Σάββατο 25 /11 οι αγωνιστικές ομάδες έδωσαν αγώνες πρωταθλημάτων . Στην ΕΠΣΤ, η ερασιτεχνική ομάδα έπαιξε στην Πύλη με τον Πορταϊκό και η παιδική ομάδα στο γήπεδο Λιλής με την ομάδα της Φήκης.

Την Κυριακή 26/11 ακολούθησε ο αγώνας Τζούνιορ με την Ακαδημία1 και ο αγώνας της εφηβικής ομάδας για την Α1 ΕΠΣΤ με την ομάδα του Γλίνους.

Επίσης, την Κυριακή 26/11 η ομάδα προτζούνιορ αγωνίστηκε με την αντίστοιχη της Ακαδημίας1 την οποία φιλοξένησε στο Κηπάκι.

Στα γήπεδα του Κηπακίου, την Κυριακή 26/11 η Ακαδημία του ΑΟΤ υποδέχθηκε την πολύ καλή Ακαδημία της Νέας Πολιτείας Λάρισας με την οποία έδωσε ανταγωνιστικούς αγώνες στις κατηγορίες προπαιδικού και παιδικού.

AOT (1) AOT (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov -Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος

Το mAigov, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης του ελληνικού Δημοσίου, α…