eaas arxiki
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραμονές του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (με το παλιό ημερολόγιο), μια παρέα Αποστράτων Αξ/κών του Στρατού & της Αστυνομίας ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι για το Άγιο Όρος, το περιβόλι της Παναγίας μας.
Με αρχηγό τον  παλιό & πλέον έμπειρο προσκυνητή τον Πρόεδρο του Παραρτήματος, η ομάδα με στρατιωτική πειθαρχία μπορούμε να πούμε, βρέθηκε στο Άγιο όρος για να εορτάσει τον ευαγγελισμό της Παναγία μας και να προσκυνήσει ευλαβικά όλα τα ιερά και άγια προσκυνήματα.
Φτάνοντας στη Δάφνη, ανηφορίσαμε για τις Καρυές  και μεταβήκαμε στην Ι.Μ Κουτλουμουσίου όπου είχαμε κανονίσει την διαμονή μας.
Βρεθήκαμε  στην Ι.Μ Ιβήρων , στην σκήτη του Αγίου Ανδρέα, στον Γέροντα Γαβριήλ, στο κελί όπου ασκήτεψε ο Άγιος Παΐσιος(παναγούδα) και σε πάρα πολλές άλλες σκήτες & Ι.Μ
Ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου συμμετείχαμε στην ολονύχτια Ιερά ακολουθία της Ι.Μ Κουτλουμουσίου, όπου με το πέρας παρατέθηκε τράπεζα και δεχθήκαμε κεράσματα από τους εορταζόμενους, ένας εκ των οποίων ήταν & ο Πρόεδρός μας.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις  παρακάτω σας παραθέτουμε  φωτογραφικό υλικό από το προσκύνημα μας.
Αφού γεμίσαμε τις πνευματικές μας μπαταρίες, δώσαμε ραντεβού ξανά του χρόνου πρώτα ο θεός να μας αξιώσει να βρεθούμε πάλι για ένα ακόμη τόσο όμορφο ταξίδι.
eaas 2 eaas 3 eaas 4
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…