skoup

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

¨ AΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ) – ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΡΤΑΪΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ¨

 Καλούνται οι κάτοχοι (πιθανόν μελισσοκόμοι), παλαιών ελαστικών αυτοκινήτων, τα οποία βρίσκονται στην παραποτάμια περιοχή Πορταϊκού Ποταμού από γέφυρα μετάβασης προς Τ.Κ. Άγ. Βησσαρίωνα έως τοξωτή γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα και ειδικότερα περιμετρικά του παλαιού γηπέδου, να απομακρύνουν αυτά μέχρι και 4-3-2020, ώστε να αποτραπεί η ρύπανση και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Σε διαφορετική περίπτωση, στις 5/3/2020, η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αποκομιδής αυτών, με σκοπό την αποκατάσταση, την προστασία  και την τήρηση της καθαριότητας της περιοχής.

Τέλος στους παραβάτες των σχετικών διατάξεων του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Πύλης και ειδικότερα του άρ. 18 περί «Ρύπανσης Ποταμών¨ & αρ. 19 περί «Ρύπανσης δημοσίων κτιρίων, ακάλυπτων χώρων, κοινοχρήστων χώρων, δασών και προστασία τους», θα επιβάλλονται τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Πληροφορίες στο τηλ. 24313 52119 του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Υποσχέθηκε, έπραξε και συνεχίζει ακάθεκτη! Χαρά Καλιώρα, αντιδήμαρχος Υγείας…

Πρωταρχικός στόχος-υλοποίηση και ζωτικής σημασίας έργο της Άμισθης Αντιδημάρχου Υγείας, Κο…