IMG_1490

Όλο & ξεμακραίνει από την επιθυμία για σωτηρία ο Πορταϊκός & η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία φαντάζει «όνειρο» για την ομάδα της Πύλης & τους πιστούς φιλάθλους της, καθώς η σημερινή ήττα με 2-1 από την Κρύα Βρύση την καθήλωσε & πάλι στη ροζ λίστα του υποβιβασμού.

Ένα δυνατό παιχνίδι το σημερινό, με τον Πορταϊκό να αναζητά από την αρχή ένα γκολ το οποίο θα αποτελούσε κινητήριο μοχλό για τη συνέχεια & ένα υπερ-θετικό αποτέλεσμα το οποίο & ήρθε στο 28′ με απευθείας γκολ-φάουλ του Γιώργου Πανάγου, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ & τον Πορταϊκό να έχει το πάνω χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρύα Βρύση μπήκε πολύ δυνατά & στο 48′ ισοφάρισε με τον Τσιγαρίδα, ενώ στο 72′ ο Πολυζόπουλος με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αιφνιδίασε τον Γιώργο Πατέρα, γράφοντας το: 1-2, στήνοντας με την πλάτη στον τοίχο τους Πορτινούς.

Να πούμε πως τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο 68′ ο ρεφ Μανασής υπέδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι για τον Πορταϊκό σε ανατροπή του Γιάννη Βαγενά από τον αντίπαλο κήπερ, απόφαση την οποία πήρε πίσω, καθώς ο βοηθός Ζήσης θεώρησε την φάση ως μη γενόμενη υποδεικνύοντας τον παίχτη του Πορταϊκού σε θέση οφ σάιτ.

Παρ’όλα αυτά, τα παιδιά δεν άφησαν το παιχνίδι, το πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μανασής, Βοηθοί: Σταφυλάς, Ζήσης.

Προπονητές: Βησ. Τσιονάρας για τον Πορταϊκό…Βασ. Γκούμπλιας για την Κρύα Βρύση.

***Λόγω ατυχήματος του κάμερα-μαν, μιας & γλίστρησε στην προσπάθειά του για καλύτερη λήψη, αποκομίζοντας μάλιστα & ελαφρύ στραμπούλιγμα στο αριστερό χέρι, δεν καταγράφηκε το γκολ του Πορταϊκού.

 

IMG_1489 IMG_1491 IMG_1493 IMG_1498 IMG_1502 IMG_1504 IMG_1506 IMG_1522 IMG_1526 IMG_1557 IMG_1569 IMG_1605 IMG_1612

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…