ben-copy

Μια μαρτυρία «αναθερμαίνε騻 τις έρευνες

Ξεκινούν εκ νέου οι έρευνες για τη διαλεύκανση της τύχης του Μπέν Νίντχαμ που χάθηκε το 1991, ενώ παραθέριζε με την οικογένεια του στην Κω. Ένας νέος γύρος ερευνών για την τύχη του μικρού Μπεν τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 όταν παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κω ξεκινά σήμερα στο νησί.

 

Η έρευνα από την αστυνομία του Γιορκάιρ «αναθερμάνθηκε» μετά την μαρτυρία εργάτη, ο οποίος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την  Daily Mirror, ότι γνώριζε τον υπεύθυνο για το θάνατο του Μπεν. Σύμφωνα με την εκδοχή αυτή, ο υπεύθυνος για το χαμό του παιδιού, έχει πλέον πεθάνει και φέρεται να είναι εκείνος που τότε κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής σε αγροικία του νησιού έριξε μπάζα που καταπλάκωσαν τον μικρό.

 

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».

Πηγή:m.lifo.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …