Χαμογελάστε copy.2

Πρώτη μέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Πύλη η σημερινή, Πέμπτη 18 Αυγούστου . Μια βραδιά γεμάτη Θέατρο, κατά την οποία το «Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας»  θα παρουσιάσει την θεατρική κωμωδία «Χαμογελάστε Παρακαλώ», στις 9:00μμ στην κεντρική πλατεία.

Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών:

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ οι οργανωτές έχουν ετοιμάσει για τη νεολαία του Δήμου «Βραδιά Rock», όπου δύο τοπικά γκρουπάκια, οι Fence αρχικά, θα παίξουν ξένη Rock μουσική & στη συνέχεια οι Four Track Mind θα τραγουδήσουν εκτός από ξένα & ελληνικά Rock κομμάτια.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ μια βραδιά αφιερωμένη στην  Παράδοση, όπου τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων & της «Τρίκκης», θα παρουσιάσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.

Την Κυριακή τώρα 21 Αυγούστου & ώρα 9:00μμ, θα λάβει χώρα μια μουσική πανδαισία με τίτλο: «Αυλή Ονείρων», που αφορά σε κύκλους τραγουδιών με αναφορά στον έρωτα & τη νοσταλγία του Καλοκαιριού. Όλα τα τραγούδια θα είναι γνωστών ελλήνων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύσει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης υπό την συνοδεία της ορχήστρας του.

Το 4ήμερο των εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πύλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης & ο ΟΠΟΠ(Ορειβατικός, Περιηγητικός Όμιλος Πύλης).

Να σημειώσουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τετραήμερου, θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία της Πύλης, που βρίσκεται δίπλα από το Δημαρχείο, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…