stolismos

Με πυρετώδεις ρυθμούς άρχισε ο στολισμός στο Δήμο Πύλης, αρχής γενομένης από την έδρα αυτού την Πύλη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ το ίδιο προβλέπεται & για τις υπόλοιπες Τ.Κ. σε όλο το Δήμο, προκειμένου να δημιουργηθεί  μια διαφορετική εορταστική ατμόσφαιρα & αισθήματα ευφορίας & χαράς στους κατοίκους, αλλά & σε ετεροδημότες & επισκέπτες, που θα επιλέξουν για φέτος το Δήμο Πύλης να γιορτάσουν αυτές τις άγιες ημέρες.

Να πούμε εδώ, πως η Δημοτική Αρχή έχει ετοιμάσει & μια σειρά Εορταστικών Εκδηλώσεων, τόσο στην Πύλη όσο και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, ξεκινώντας από τις 4 του Δεκέμβρη με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Πύλης, δίνοντας το σύνθημα των εορταστικών εκδηλώσεων, με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 29 Δεκεμβρίου.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, που ο Δήμος έχει προγραμματίσει για φέτος.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…