Ok Dromos Lazarina (4)

Ξεκίνησαν σήμερα, από την Π.Ε. Τρικάλων οι εργασίες αποπεράτωσης της επαρχιακής οδού:Γόμφοι – Λαζαρίνα, έργο με το οποίο βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση οδού Γόμφοι-Λαζαρίνα-συνεχιζόμενη εργολαβία 2015», προϋπολογισμού 120.000,00 € με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο αξιολογήθηκε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Τρικάλων.

Με  την  παρούσα  εργολαβία  προβλέπονται εργασίες βελτίωσης τμήματος της οδού από  Γόμφους προς Λαζαρίνα , μήκους 800m περίπου με αρχή  το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτικού. Θα εκτελεστούν εργασίες  οδοστρωσίας , ασφαλτικών  και σήμανσης.

Ήδη από σήμερα ξεκίνησε η πρώτη στρώση αμμοχάλικου τύπου 3Α, με την δεύτερη στρώση να πραγματοποιείται μετά από δέκα μέρες περίπου, όταν ο καιρός το επιτρέψει, ενώ μέσα στο Μάρτιο ή Απρίλιο το έργο θα ολοκληρωθεί με την ασφαλτόστρωση του εν λόγω τμήματος & την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης ,(πληροφοριακές, ρυθμιστικές, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.) ,όπου απαιτείται.

Ok Dromos Lazarina (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…