prince

Νεκρός βρέθηκε στην έπαυλή του στη Μινεσότα ο θρύλος της μουσικής Prince, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αφότου προσεβλήθη από γρίππη. Ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον όπως ήταν το πλήρες όνομα του εκκεντρικού καλλιτέχνη είχε εισαχθεί και σε νοσοκομείο στο Ιλινόις, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά τη συναυλία που έδωσε στην Ατλάντα και το ταξίδι του με το αεροπλάνο.

Ο τραγουδιστής είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Μολίν του Ιλινόι, όπου νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Μάλιστα, λόγω της γρίπης είχε αναγκαστεί να ακυρώσει δύο συναυλίες του στην Ατλάντα την περασμένη εβδομάδα.

Η επιβεβαίωση του θανάτου έγινε από τον αντζέντη του καλλιτέχνη, ενώ λίγο νωρίτερα ο διοικητής της αστυνομίας της Μινεσότα είχε αρνηθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του νεκρού.

Να σημειωθεί ότι ο Prince  είχε κερδίσει επτά βραβεία Grammy, ενώ είχε βραβευθεί και με Οσκαρ για το τραγούδι του «Purple Rain» στην ομώνυμη ταινία του 1984.

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

ΑΣΕΠ: Δύο νέοι διαγωνισμοί για μόνιμους – Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Πάνω από 870 μόνιμες προσλήψεις ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ με σύστημα μοριοδότησης Δύο νέους διαγω…